+31 6 19201222 (Taxivervoer) +31 6 82948235 (Overige diensten)

Diensten

vip vervoer

Zoekt u een betrouwbare en flexibele VIP chauffeur dan bent u bij ons het juiste adres. Wij vervoeren u overal naar toe. Door onze jarenlange ervaring in de taxibranche hebben wij duizenden klanten geholpen en weten wij hoe de klant zijn reis het prettigst ervaart. Niet alleen de ervaring als taxichauffeur heeft hier aan mee geholpen. Jarenlang hebben wij als privé chauffeur gewerkt en hierdoor spelen wij nog beter in op de wens van onze klant. Het spreekwoord ‘de klant is koning’ is voor ons het belangrijkste tijdens ons werk.

Koeriers diensten

Nico VIP Dienstverlening heeft jarenlange ervaring in het vervoeren van producten in alle soorten en gewichten. Wij bieden de mogelijkheid om bestellingen bij u thuis op uw werk of andere locatie op te halen en bij de ontvanger te bezorgen. Dit geeft u 100% zekerheid dat uw pakket die vaak erg kostbaar is netjes en snel bij de juiste persoon aankomt. Heeft u een bepaald pakket wat niet in een klein busje past beschikken wij tegen meerprijs ook over een vrachtwagen.

 

Verhuizing

Wij nemen de zorgen van alle verhuizingen op ons. Van groot tot klein, wij verhuizen met voorzichtigheid en snelheid. Wij onderscheiden ons van veel verschillende verhuizers om niet alleen met u te verhuizen maar ook mee te denken in het proces van verhuizen. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde afstand en zijn hierdoor erg flexibel en kan u met een gerust hart uw meubels, spullen en apparatuur door ons laten verhuizen. Geen verhuizing is te groot of te klein voor ons. Wij zijn de handen die u mist.

Taxi Vervoer

Zoekt u een betrouwbare en flexibele taxi chauffeur met de juiste papieren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen u van A naar B. Door onze jarenlange ervaring in de taxibranche hebben wij duizenden klanten geholpen en weten wij hoe de klant zijn reis het prettigst ervaart en hoe we zo snel mogelijk op de bestemming komen.  wij weten exact in te spelen op de wens van onze klant. Het spreekwoord ‘de klant is koning’ is voor ons het belangrijkste tijdens ons werk en dit zal u dan ook altijd ervaren!

Contactformulier

2 + 1 =