+31 6 19201222 (Taxivervoer) +31 6 82948235 (Overige diensten)

Ons bedrijf

Nico VIP Dienstverlening is een bedrijf waar persoonlijk contact centraal staat. Wij hebben de volle aandacht voor de klant en nemen altijd ruim de tijd om aan alle wensen te voldoen.

Wij zijn gevestigd in Zuid-Holland en onze specialiteit is het vervoeren van ondernemers die hun tijd goed willen besteden. Denk hierbij aan het reizen naar afspraken of feestjes. Door mijn jarenlange ervaring als taxichauffeur en directiechauffeur weet ik precies wat de klant verwacht. Daarnaast weet ik het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Uiteraard beschikt al het personeel over de benodigde certificaten waaronder Interseco A en beschikt al het personeel over een Verklaring Omtrent Goed Gedrag. Wij zijn gewend om discreet te werken en dit zal altijd een belangrijk onderdeel van het werk zijn. 

Qua werktijden zijn wij flexibel en wij zijn op elk moment van de dag beschikbaar om u naar een afspraak, etentje of feestje te brengen. Wij kunnen u vervoeren met uw eigen voertuig en zullen wachten tijdens uw bezoek van afspraken.

Niet alleen het vervoeren van personen behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn wij gespecialiseerd in verhuizingen en koeriersdiensten. Alle soorten opdrachten zijn mogelijk in overleg.

Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen hier snel op reageren. Telefonisch zijn wij ook altijd bereikbaar op +31 6 82948235 

Contactformulier

15 + 6 =