+31 6 19201222 (Taxivervoer) +31 6 82948235 (Overige diensten)

Tarieven

Nico VIP Dienstverlening kan u van dienst zijn bij een breed pakket aan werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in VIP vervoer, koeriersdiensten en verhuizingen.

Hieronder vindt u de prijzen per dienst. Als u een andere vraag heeft horen wij dat graag via ons contactformulier!

 

VIP Chauffeur

Wij staan voor u klaar als VIP chauffeur. Wij brengen u naar uw      afspraak, diner of feest. voor een prijs van € 22,50 exclusief BTW per uur staan wij voor u klaar. Ook hanteren wij standaard prijzen voor het vervoer naar bepaalde plaatsen. 

– Schiphol € 50,- exclusief BTW
– 
Rotterdam Airport € 35,- exclusief BTW

Voor elk extra adres tijdens uw reis:
€15,- exclusief BTW per adres

Koeriersdiensten

 Wij staan bekend als flexibel, betrouwbaar en snel als koerier. Onze prioriteit ligt bij het zo snel en netjes mogelijk afleveren van een bestelling bij uw klant. Onze koeriersdienst staat al klaar voor € 22,50 exclusief BTW per uur. Mocht uw product te groot zijn voor een normale bus hebben wij ook de mogelijkheid om bestellingen te leveren met een vrachtwagen tegen meerprijs. De kosten per kilometer bedragen € 0,25 per kilometer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verhuizingen

 Een zware verhuizing met veel meubels of het tillen van een zware kast naar de 3e verdieping. Dit zijn voorbeelden die wij vaak meemaken. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we elke verhuizing het beste kunnen aanpakken. Voor € 120,- exclusief BTW per dagdeel ontzorgen we volledig tijdens een verhuizing. Voor het ophalen en bezorgen van producten kan u ons benaderen en zullen wij altijd met de juiste oplossing en prijs bij u terugkomen.

Contactformulier

14 + 3 =